Espai per compartir i agrair

L’agraïment és la memòria del cor (Lao Tsé)

La gratitud és un dels valors principals que, juntament amb la compassió i la consciència, guien el meu treball i la meva filosofia de vida. Volia que al meu web hi hagués un espai interactiu on tothom qui ho desitgés pugués compartir i agrair en veu alta. Del procés que han seguit amb mi o d’allò que agraeixen i vulguin compartir.

Em sento molt agraïda a la vida per totes les experiències i vivències que m’ha ofert, també per totes les persones que m’han envoltat al llarg del meu caminar i les que m’envoltaran i per la bellesa de la natura que cada dia m’ensenya coses noves, de mi i del món que m’envolta. Totes, la natura, les experiències, les persones i les relacions que he establert m’han permès ser la persona i la professional que ara soc. Tots els coneixements que tinc són fruit dels aprenentatges que entre totes m’han brindat i els ofereixo generosament a totes aquelles persones que s’acostin, ja sigui a la meva consulta com personalment.

Aquest és un espai per compartir i agrair obert a tothom que ho desitgi. Gràcies!

Agraïment

El correu electrònic no es compartirà públicament, només l’utilitzaré per respondre’t

  He llegit i accepto la política de privacitat

  • Coincidir amb la Gemma ha suposat un aprenentatge únic, brutal, dur i vertader. Ens va ajudar en molts aspectes tant individuals com de parella. No és fàcil desmuntar conceptes per tornar-los a muntar però la Gemma ens va ensenyar que moltes vegades és necessari. Ens va ensenyar que per créixer  a vegades cal mirar les coses des d’un altre punt de vista, que és important ser conscient de qui ets i que cal trobar-te i estimar-te per poder estimar.La Gemma ha passat a ser un referent en la nostra manera de viure el camí, una consellera sincera i amable, senzilla i profunda que ens ha aportat serenitat i maduresa a la nostra relació. Només podem dir gràcies, gracias, sulpáy, dankie, grazie, merci, thanks, obrigada…
  (P i A A i P)

  Resposta: Llegir-vos m’emociona! Moltes gràcies per aquestes paraules boniques i sentides!! Recordo moments compartits molt entranyables i enriquidors per tots, on les emocions i les pors es mostraven nues sense filtres i permetien q les acaronéssim i abracéssim sense judici. Va ser un plaer acompanyar-vos un tram del camí i us porto al cor! Seguim endavant! Aprenent! Seguim creixent!

  • Quan et sents perduda, plena de pors i ansietat i ja acceptes que això serà per sempre, només aconsegueixes aïllar-te cada vegada més de tot el que t’envolta. Aquí és quan les casualitats fan que apareixi la Gemma a la teva vida. Entres a una carrera de fons. Dura? sí, ja que et fa sortir de la teva zona de confort, llarga? també, amb dos dies no pots muntar el trencaclosques de peces desordenades que has anat creant durant tota una vida. Però ara només puc donar gràcies per tot el treball que hem fet. Aquella ansietat que em paralitzava i no em permetia sortir, gaudir i créixer com a persona, ara és una amiga amb la que puc interactuar gràcies a totes les eines que la Gemma m’ha facilitat. Quan veus el canvi tan positiu que ha fet la teva vida, només et venen al cap tres paraules, GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!! Deixeu que la Gemma us acompanyi en el vostre camí i un dia sereu vosaltres qui donareu les gràcies .
  (Imma)

  Resposta: Imma, Et llegeixo emocionada! les teves paraules són tan sentides i les sento tan endins que em transporten al camí recorregut juntes, acompanyades d'aquests monstres que han esdevingut amics i aliats, que et permeten ser i estar d'una manera més ferma i serena sobre la terra, a la vida. I m'apareix un somriure immens de satisfacció i agraïment! Mil gràcies per la confiança i per deixar-me acompanyar-te, hem teixit un camí ben enriquidor i bonic! Una abraçada immensa plena de reconeixement i tendresa.

  • A la vida hi ha moments que pots trobar-te perdut. Que saps quin és el camí que vols seguir, però els dubtes, les pors només fan que frenar aquest desig. En aquest camí cap a una nova realitat pots comptar amb el suport d'un professional. O pots tenir la gran sort de què en aquest camí creui una persona com la Gemma. No vull referir-me a ella només com a professional. Perquè sap, com a pocs, reunir la seva experiència amb un tracte humà que en poques ocasions trobem. Els dies de visita mai van ser "vaig al psicòleg". Sempre, sempre, han sigut, "vaig a veure la Gemma".Sense por, obrint la meva ànima de bat a bat, la Gemma té aquesta qualitat de saber buscar el com, el perquè i de camí, obrir-te els ulls a perspectives, a punts de vista que mai hauries pensat ni valorat.Des del punt de vista d'algú agraït infinitament pot resultar poc objectiu el meu comentari. Us animo a que ho comproveu vosaltres mateixos.Gemma, saps que sense tu no ho hauria aconseguit. Per això, ara, amb el pas dels anys, torno la vista enrere i experimento cert enyor de tot el que va suposar d'aventura. Però també d'aquella hora amb tu gaudint en veure com ESCOLTAVES. Una qualitat que per desgràcia cada cop és més difícil de trobar. Mil gràcies per tot!
  (Manel H.)

  Resposta: Bufff, Manel!! M’he emocionat amb les teves paraules! Em sento molt, molt afortunada. Realment és un luxe immens poder acompanyar persones tan belles amb processos tan bonics com el teu! Mil gràcies a tu per la confiança!!!

  • Gemma es una excelente profesional, que siempre la tenemos presente, gracias a su ayuda tenemos una vida diferente y una comunicación familiar más satisfactoria. Es necesario aceptar cuando se necesita ayuda, y querer aprender y rectificar los errores. Gracias a Gemma somos una familia feliz, y con nuevas metas. A pesar de lo duro que ha sido el camino, somos nuevas personas capaces de escuchar y saber perdonar. Gracias Gemma, nunca sabremos cómo agradecerte el cariño y la comprensión.
  (Família A.C.)  

  Resposta: Gracias por estas bonitas palabras! Me lo agradecisteis en el momento en que confiasteis en mi! Fue un honor acompañaros!

  Hay tanto amor en vuestra familia que encontrar juntos la manera de poder veros y comunicaros mejor, aunque pudiera ser duro, fue un proceso natural y muy enriquecedor para todos.

  Un fuerte abrazo a los cuatro!!

  • La Gemma és una psicòloga encantadora i molt propera. Sempre que tinc una sessió amb ella tant sigui de manera presencial o virtual rebo l’acompanyament, l’escalf i la tendresa que necessito.M’acompanya a trobar les meves respostes, superar les meves pors i els meus problemes. Gràcies Gemma!
  (Laia Platero i Guàrdia)

  Resposta: Moltes gràcies, Laia!!! És un plaer i un luxe acompanyar-te en el teu camí de creixement personal! Veure com la teva llum brilla cada vegada amb més força i personalitat és un regal per a tu i tots els q t’envoltem! ✨ Una immensa abraçada d’aquelles tan nostres 😉🤗

   
  • Estoy encantada con el trato de Gemma, hacia mí de manera individual, ya que ha sido un auténtico apoyo y me ha hecho ver que hay vida más allá de lo que a veces vemos. Hacía mi hija, que ha mejorado mucho afrontando sus inseguridades, Gemma ha sido directa, real, cariñosa (cuando toca) y muy cercana, volcándose en todo aquello que podía y más. Y hacía la unidad familiar en general, en épocas que no han sido fáciles por las circunstancias. Muchas gracias por habernos hecho ver que hay opciones y sobre todo a estar bien con nosotros mismos. GRACIAS
  (Mónica Alvárez)

  Resposta: Muchísimas gracias, Mónica! Por tus palabras y tu confianza! Es un regalo ver como vais cambiando la mirada y podéis ver un montón de opciones a vuestro alrededor y dentro de vosotros, como personas y como familia. Tu genuina curiosidad, tu hermosa vitalidad y tu incansable búsqueda de respuestas para vivir mejor y más felices hizo q el acompañamiento fuera amoroso y fluido. Un abrazo inmenso a todos!

  • Gemma és una persona meravellosa i una grandíssima professional que sap acompanyar, donar suport, empatitzar… Entre moltes altres coses, m’ha ajudat a veure les circumstàncies/successos des d’altres perspectives molt més encoratjadores. M’ha ajudat a veure la vida d’altres maneres fent q sigui una tasca molt més senzilla i fent el camí més agradable. La recomano SEMPRE. Tan de bo tenir-la cada dia amb mi jeje Gràcies per tot Gemma!
  (Beatriz)  

  Resposta: Gràcies, Beatriz, És un plaer i un honor acompanyar-te en el teu despertar personal i professional! A posar les bases per una vida q sigui guiada per la calma i la serenor, també per l’empreneduria i per la força per perseguir els teus somnis amb perseverància, constància i molta consciència i presència. Jo no podré ser cada dia amb tu, però no em necessitaràs 😉 tu i els teus aprenentatges sempre us acompanyareu amb molt d’amor! Una fortíssima abraçada, estimada Beatriz!

  • Moltes gràcies Gemma per donar-me la mà i acompanyar-me en aquest procés de canvi. Ha sigut enriquidor, revelador, de retrobament amb mi mateixa. Molt satisfeta de prendre la decisió de demanar ajuda i de trobar-me a la Gemma. Gràcies!
  (Marta)  

  Resposta: Marta, bonica. Ha sigut un plaer i un honor donar-te la mà i acompanyar-te un tram del teu camí. Un camí silenciós i sense massa estralls però ferm i perseverant cap a la descoberta i retrobada de l’essència de la Marta més autèntica i pura. Brilla! Vola! Una càlida abraçada

  • L'acompanyament que la Gemma ofereix, es dona en un espai segur i lluny del judici. M'ha permès aprendre moltíssimes coses i apropar-me cap a l'autogestió i l'autocura d'una manera amorosa, cuidadora i molt próxima. Gràcies Gemma per tot el que regales!
  (Mariona)  

  Resposta: Moltíssimes gràcies, Mariona! Un plaer i un honor acompanyar persones amb una essència tan preciosa i autèntica com la teva. Una càlida abraçada

  • La Gemma és una psicòloga excepcional, t'ajuda a veure les coses amb perspectiva, et dona les eines necessàries per gestionar tot el que necessites i el millor de tot és que és una professional que t'acompanya en el procés, amb tendresa, respecte i amor.Sens dubte la vaig trobar en el millor moment i dono gràcies per tot el que em va ensenyar, per ajudar-me a posar en ordre la meva vida i donar-li la perspectiva que necessitava.Gràcies, Gemma.
  (Cynthia)  

  Resposta: Moltes gràcies per la confiança, Cynthia! És enriquidor acompanyar-te a retrobar aquesta pau i aquesta calma q et donen felicitat. Una forta abraçada!

  • La Gemma ha acompanyat a varis amics i a les seves famílies, sempre des d’una mirada amorosa, respectuosa i propera, autèntica i molt professional, facilitant q milloressin en les seves relacions de parella i amb els fills. Seguiré recomanant-la a la gent q estimo i a totes aquelles persones q necessitin l’acompanyament terapèutic d’una bona psicòloga! (M. Gallifa)
  • La Gemma té una personalitat magnètica i encantadora a l'alçada de la seva sensiblitat i professionalitat. La recomano sense dubtar a qualsevol persona que busqui un cop de mà en assumptes interiors. (Simeó M.)
  • Coincidí con Gemma durante un viaje a Gambia, un viaje muy importante para mí, considerablemente cargado a nivel emocional. Gemma, sin conocerme, abrazó mi historia y fue un gran apoyo a lo largo de mi estancia. Desde mi experiencia puedo decir que Gemma es una profesional de una excelencia difícil de encontrar. Un regalo! Gracias Gemma por compartir. (Aixa Drammeh Font)
  • Un trato personal y humano estupendo. A diferencia de otros lugares de terapia, con Gemma no tienes la sensación aséptica de que te están analizando bajo un microscopio en busca de algún tipo de enfermedad. Su manera de trabajar es muy cálida y cercana, aportándote recursos para que tu mismo puedas afrontar las dificultades que se te presentan día a día. (The Strapafainer, K.G.)
  • La Gemma és una gran professional dins la teràpia familiar. Treballa des del respecte i l'acompanyament de les famílies en tot moment. Estima la seva feina i constantment segueix formant-se. Val la pena passar per les seves mans, una gran experiència. (Mireia Lloret)
  • Gemma es una gran profesional, muy humana, que transmite mucha cercanía y buen hacer en su relación con los pacientes. Un excelente acompañamiento para cualquier proceso personal o profesional. (Mertxe Recio)
  • Els tallers i conferències que ofereix la Gemma a les escoles són d'una gran qualitat. De manera molt constructiva ofereix una visió realista i positiva que facilita l'educació des del respecte i des de l'amor. (Eva Bofias)
  • Gemma es una profesional muy competente, comprometida y siempre cercana. Acompañó a nuestra familia con cariño y serenidad, el trabajo que realizamos con ella nos aportó mucha paz y bienestar a todos. Muchas gracias! (Soledad Martínez)
  • És amb el pas del temps que, amb una perspectiva més objectiva, te n'adones de com pot arribar a ajudar (a desllorigar en el meu cas). Moltíssimes gràcies per donar-me les eines necessàries per descobrir altres punts de vista, per fer-ho tot una mica més fàcil. El ventall de grissos és molt i molt gran. (Iván G.)
  • Que dir de la Gemma... que és una gran professional, però encara més excepcional com a persona. Gràcies per obrir-me els ulls i empendre aquest nou camí, ple de dificultats però alhora ple de joia! (S.O.)