Serveis

Teràpia online

Teràpia online

Tan lluny, tan a prop

La meva passió per viatjar ha fet que tingui una sensibilitat especial per crear una forma de teràpia que permet poder treballar amb qualsevol persona de qualsevol lloc del món. Les possibilitats de comunicació que ofereix internet fa que la teràpia psicològica cada vegada sigui més accessible i arribi a més persones. Et permet realitzar-la de manera còmoda des d’on vulguis, escollint el psicòleg sense limitacions de distància geogràfica, et brinda més flexibilitat horària, estalvies temps, ofereix les mateixes garanties de seguretat i confidencialitat i és tan eficaç com la terapia presencial. I durant les sessions, es genera un espai de temps íntim i proper semblant a la teràpia in situ.

És igual d’eficaç que la teràpia presencial i presenta certs avantatges:

 
 • Estalvies temps i despeses perquè no és necessari realitzar desplaçaments ni esperes. La pots fer des de qualsevol lloc. Només has d’engegar l’ordinador o dispositiu amb el que vols realitzar la videoconferència, connectar-te a internet i ja està. És molt útil per a aquelles que persones que disposen de poc temps però volen cuidar el seu benestar psicològic.
 • Permet més flexibilitat horària. Pots encaixar fàcilment les sessions a la teva disponibilitat de temps.
 • No hi ha limitacions geogràfiques, no cal viure ni estar aprop del professional per poder realitzar-les. Es poden fer des de qualsevol lloc del món. Això facilita que puguis escollir el terapeuta que realment encaixi amb les teves necessitats sense limitacions de distància física.
 • Permet combinar la modalitat presencial amb la teràpia online i facilita la continuïtat de la teràpia si viatges o et desplaces lluny del lloc de la consulta.
 • Ofereix una major discreció. Tot i que cada vegada està més extès la utilització de recursos psicològics, hi ha persones que els genera incomoditat haver d’anar a una consulta.
 • Major comoditat i seguretat a aquelles persones que se senten més còmodes i segures quan realitzen les sessions en un entorn conegut, familiar i propi.
 • Ofereix garantia de confidencialitat i seguretat ja que la plataforma que utilitzarem és encriptada i de domini propi.
 • Permet l’accés a la teràpia a les persones amb mobilitat reduïda.
 • Es manté el mateix codi deontològic que en una teràpia presencial.

Com funciona?

 
 • Cal fer la reserva via trucada telefònica, missatge de WhatsApp, Telegram o Signal o correu electrònic.
 • Realitzarem les videoconferències amb una plataforma de domini propi per garantir la seguretat i confidencialitat.
 • Un cop confirmada la data i l’hora de la visita, t’enviaré un enllaç que hauràs de seguir en el moment d’iniciar la sessió.
 • La sessió durarà el mateix temps que en consulta.
 • Per realitzar la videoconferència necessitaràs tenir un dispositiu que permeti videoconferència (ordinador, tauleta o mòbil...), connexió a internet i un espai tranquil, sense interrupcions, on poder realitzar la sessió.
 • El pagament de la sessió s’abonarà en el moment de fer la reserva, a través de transferència bancària o bizum especificant el teu nom i la data de la sessió.
 • Quan acordem dia i hora de visita online, t’enviaré via correu electrònic, un formulari de consentiment pel tractament de dades personals que m’hauràs de retornar signat abans de la visita.
 • La cancel·lació d’una visita programada caldrà realitzar-la amb 48 hores d’antel·lació, si no es fa així, caldrà abonar el 100% de la sessió seguint la política de cancel·lació especificada en el document que hauràs signat abans d’iniciar la teràpia.
Teràpia online

Preguntes freqüents

T’ofereixo diverses modalitats per fer la teràpia perquè s’adaptin a les teves necessitats i la puguis seguir de manera còmode: podem fer el tractament de manera presencial realitzant les sessions a la consulta, podem fer-la de manera virtual fent videoconferències o, també, podem fer una combinació de les dues depenent de les necessitats del moment. A cada sessió podem escollir la que et vagi millor.

Sí. Moltes parelles troben molts avantatges a fer-la per videoconferència perquè els és més fàcil quadrar les agendes, eviten desplaçaments, i, si tenen fills, poden quadrar-ho quan aquests estiguin ocupats en altres activitats, sense haver de deixar-los a càrrec de tercers.

Agendarem les visites fent coincidir els nostres horaris per poder realitzar les sessions de manera còmoda pels dos.

Si hi ha problemes tècnics evidents que impedeixen realitzar la sessió correctament posposarem la visita a un altre moment que acordem.

Si, sempre i quan l’anul·lació la realitzis amb 48h d’antel.lació per poder oferir l’hora que tenies reservada a una altra persona que ho pugui necessitar.

Formulari de contacte

Escriu-me si tens qualsevol dubte, consulta o vols demanar una primera visita.
Et respondré tan aviat com em sigui possible.

  He llegit i accepto la política de privacitat

  comparteix-ho

  Altres teràpies

  Teràpia familiar sistèmica

  La teràpia familiar contribueix, des d’una mirada relacional, al benestar de cada un dels membres de la família i a la millora de les relacions i la dinàmica familiar.

  La teràpia de parella ofereix un espai segur on els dos membres de la parella poden comunicar-se i, amb l’ajuda del professional, fer front a les dificultats que puguin sorgir en la relació.

  La teràpia amb adolescents ofereix un espai on tractar les dificultats emocionals i relacionals que poden sorgir en aquesta etapa de la vida. L’adolescència la vivim tota la família.


  El creixement personal i l’autoconeixement ajuden a les persones a sentir-se bé amb elles mateixes i a prendre les millors decisions per cuidar-se a si mateixes i als altres.

  La teràpia amb Sistemes de la Família Interna és una mirada cap al nostre interior, respectuosa i amorosa, que resulta potenciadora, eficient i no patologitzant.

  Generant espais de reflexió, diàleg i aprenentatge vivencial sobre psicologia, creixement personal, educació i relació familiar amb pares i mares i altres col·lectius.