Serveis

Xerrades i tallers

Xerrades i tallers

Xerrades i tallers

Xerrades i tallers sobre psicologia, educació, comunicació i relació familiar, i tallers a demanda

Soc ponent de xerrades i facilitadora de tallers sobre educació, relació familiar, psicologia i creixement personal per a diverses institucions i col·lectius, també per a particulars.

Durant molts anys he format part de l’equip de ponents del Consell Escolar Municipal de Barcelona en el marc del programa “Educar és estimar”, posteriorment “Programa de Suport a les famílies” de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, des del 2005, impartint xerrades i tallers sobre educació i relació familiar dirigides a pares i mares amb fills/es de 0 a 18 anys.

Impartint xerrades amb títols diversos com: Límits i autoritat, educació emocional i sexual, comunicació dins la llar, el dol i les seves vessants, jugar per créixer, fomentant l’autonomia, violència i convivència, bullying, desenvolupament físic i emocional d’infants i adolescents, la construcció dels valors en la família, com acompanyar l’adolescència, adolescents i relacions, educar en els hàbits, educar en equitat de gènere…

També faig tallers amb adolescents i amb adults de temàtiques variades dins de l’àmbit de la psicologia (desenvolupament i creixement personal, com cuidar-se en situacions d’emergència, presa de decisions, gestió emocional, comunicació, iniciativa, flexibilitat, adaptació al canvi, planificació, organització, creativitat, compromís, resolució de conflictes, entre d’altres…)

En els tallers i xerrades, tan presencials com en format online, es genera un clima proper, segur i respectuós on, entre tots, anem construint un diàleg enriquidor a partir de l’escolta activa, l’assertivitat i la confiança, entenent i respectant totes les postures i vivències, assolint coneixements i noves perspectives a partir de dinàmiques experiencials. Es gerena un espai on es poden compartir reflexions, dubtes, pors i la barreja d’emocions que genera la temàtica abordada.

Et convido a participar de forma activa en el projecte tallers a demanda, fes-me arribar quines són les teves inquietuts i interessos o els del teu col·lectiu i en el moment que tinguem un grup suficientment gran per a realitzar el taller, concretarem el moment i lloc de realitzar-lo.

Xerrades i tallers

Preguntes freqüents

Els tallers sempre es plantegen de manera dinàmica, participativa, divertida, interactiva i experiencial.

Sovint vaig a escoles i instituts o a altres entitats i també a persones o grups que ho sol·liciten a nivell particular.

Podeu escriure’m un mail sol·licitant la xerrrada/taller amb les vostres dades de contacte i us contactaré, via mail o telèfon, per poder definir amb més detall la temàtica de l’activitat, recollir les vostres expectatives i per adaptar l’activitat a les vostres necessitats, també per poder agendar un dia i hora que ens vagi bé a totes.

Formulari de contacte

Escriu-me si tens qualsevol dubte, consulta o vols demanar una primera visita.
Et respondré tan aviat com em sigui possible.

  He llegit i accepto la política de privacitat

  comparteix-ho

  Altres teràpies

  La teràpia familiar contribueix, des d’una mirada relacional, al benestar de cada un dels membres de la família i a la millora de les relacions i la dinàmica familiar.

  La teràpia de parella ofereix un espai segur on els dos membres de la parella poden comunicar-se i, amb l’ajuda del professional, fer front a les dificultats que puguin sorgir en la relació.

  La teràpia amb adolescents ofereix un espai on tractar les dificultats emocionals i relacionals que poden sorgir en aquesta etapa de la vida. L’adolescència la vivim tota la família.


  El creixement personal i l’autoconeixement ajuden a les persones a sentir-se bé amb elles mateixes i a prendre les millors decisions per cuidar-se a si mateixes i als altres.

  La teràpia amb Sistemes de la Família Interna és una mirada cap al nostre interior, respectuosa i amorosa, que resulta potenciadora, eficient i no patologitzant.

  Xerrades i tallers

  Generant espais de reflexió, diàleg i aprenentatge vivencial sobre psicologia, creixement personal, educació i relació familiar amb pares i mares i altres col·lectius.